Over mijn salon ByWendy feet & beauty

U kunt binnen mijn salon terecht voor een diversiteit aan behandelingen. Ik vind het belangrijk om elke klant een momentje van rust en goede zorg te kunnen bieden. Daarom wordt iedereen bij mij op een persoonlijke manier ontvangen. Indien gewenst, onder het genot van een bakje koffie, wordt elke behandeling naar ieders persoonlijke vraag professioneel vorm gegeven.

Uiteraard staat goede kwaliteit, extra aandacht en optimale zorg bij mij hoog in het vaandel. Vanzelfsprekend worden altijd de nodige hygiënische voorschriften gevolgd en sta ik bij de nodige instanties geregistreerd.

Ook klanten met diabetes en/of reuma kunnen bij mij terecht. (Vraag bij uw zorgverzekering na of u in aanmerking komt voor vergoeding). Mijn salon is op de begane grond en er is gratis parkeergelegenheid.

U bent welkom in mijn salon voor een momentje rust en optimale zorg voor uw voeten en/of huid!! Wilt u al een indruk opdoen? Wilt u weten welke mogelijkheden binnen mijn salon mogelijk zijn of met welke producten ik zoal werk? Snuffel rustig rond op deze site of neem gerust vrijblijvend contact met me op!!

Wendy van Gool